"Kocamın Nişanlısı" kahkahalara boğdu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında organize edilen "Kocamın Nişanlısı" adlı tiyatro oyunu Muratlı'da sanatseverlerle buluştu. Muratlı Kültür Mer

GÜNDEM 12.12.2018 14:20:00 0
"Kocamın Nişanlısı" kahkahalara boğdu

Sadık Şendil'in yazdığı Ferdi Merter'in yönettiği Kocamın Nişanlısı adlı komedi oyununda, Mehmet Çepiç, İpek Tenolcay, Tuğba Özay, Arzu Yanardağ, Serdar Sevtekin, Aslı Kökçe, Tuncay Tezküser rol aldı.

 

2 PERDE OLARAK SAHNELENDİ

 

Muratlı Kültür Merkezi'nde, 2 perde halinde sahnelenen tiyatro oyununa Muratlılılar yoğun ilgi gösterdi. Adamın karısından boşanmadan önce bir başkasıyla nişanlanması, kadın bu durumu öğrendikten sonra boşanmaktan vazgeçmesinin ardından gelişen olayların anlatıldığı tiyatro oyununda, bir trafik kazası sonucu hapse giren, hapisten önce entelektüel kişiliğe sahip olan ve hapisten eve bambaşka biri olarak dönen kadının eve dönmesinin ardından gelişen olaylar komik bir dille anlatıldı.  

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Sanatseverleri kahkahaya boğan tiyatro oyununun sonunda Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe tiyatro oyuncuları Mehmet Çepiç, İpek Tenolcay, Tuğba Özay, Arzu Yanardağ, Deniz Pulaş, Serdar Sevtekin, Aslı Kökçe ve Fatih Ayhan'a çiçek takdim etti.

 

Haber / Özge MERİÇ