Alternatif Sahne gençleri coşturdu

Alternatif Sahne, Voyvo isimli rock müzik konseri ile gençleri coşturdu. Kendi kitlesi bulunan ve konserlerinde ağırlıklı olarak kendi bestelerine yer veren Voyvo, yaklaşık iki saat süren enerjik sahne performansı ile gen?

GÜNDEM 6.12.2018 14:49:00 0
Alternatif Sahne gençleri coşturdu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerinin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaları için hayata geçirilen Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, Alternatif Sahne adı altında düzenlenen etkinliklerine devam ediyor.

 

ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerinin çamaşır yıkama ve ütüleme, sosyalleşme, kitap okuma, ders çalışma, çay-kahve gibi çeşitli ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde karşılamaları için hayata geçirilen Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, Alternatif Sahne adı altında düzenlenen etkinliklerine devam ediyor. Alternatif Sahne, tiyatro, müzik, tartışma grupları gibi uğraşı alanlarında boş zamanlarını değerlendirmek, kendilerini geliştirmek ve yeteneklerini sergilemek isteyen gençler için de fırsat yaratıyor.

 

ALTERNATİF SAHNE’Yİ ISITTI

 

Her hafta farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Alternatif Sahne, bu hafta İstanbul kökenli rock müzik topluluğu Voyvo’yu ağırladı. Üniversiteli gençlerin ilgisini çeken konserde gençler coşkulu müzik eşliğinde eğlenceli bir gece geçirdi. Kendi kitlesi bulunan ve konserlerinde ağırlıklı olarak kendi bestelerine yer veren Voyvo, yaklaşık iki saat süren enerjik sahne performansı ile seyircinin beğenisini topladı. Soğuk havaya rağmen gençlerin ilgi gösterdiği konser Alternatif Sahne’yi ısıttı.

 

Haber / Yakup KARATEPE