Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi başladı

Edirne Belediyesi ve Habitat Derneği, 'Kız Kardeşim' Projesi kapsamında kadınlara yönelik düzenlenen eğitim programlarına Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi'yle başladı. 

GÜNDEM 5.12.2018 16:19:00 0
Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi başladı

'Türkiye'nin güçlü kadınları' parolasıyla yola çıkan Habitat Derneği ve Edirne Belediyesi işbirliğiyle 'Kız Kardeşim' Projesi kapsamında kadınlara yönelik düzenlenen eğitim programlarına Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi'yle başladı. 

 

'KIZ KARDEŞİM PROJESİ'

 

Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner, kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlenmesi, bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almalarının sağlanması ve ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirterek 'Kız Kardeşim Projesi' kapsamında Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi verdi.  Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda düzenlenen eğitimde Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner, 'Altın Oran' hakkında bilgiler verdi. Katılımcılar, kendi mobil telefonları ile fotoğraf çekimi denemeleri yaparak, altın oranı hakkında merak ettikleri soruları sordu. Butuner, ayrıca katılımcılara ürün ve doğa fotoğrafçılığını anlattı.

 

Haber / Meşure KARDEŞ