Ekonominin temel taşı üreten emekçilerdir

Geçtiğimiz ay yapılan 12. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek 5'inci kez Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanlığı'na seçilen Murat Koçak'a hayırlı olsun ziyaretleri devam

GÜNDEM 4.12.2018 15:33:00 0
Ekonominin temel taşı üreten emekçilerdir

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Akay, “Çalışanın hakkını günün koşulları doğrultusunda en iyi şekilde almasını ve korumasını bilen bir sendikasınız. Sizleri her zaman takdir ettik” dedi.

 

“HER ZAMAN EMEKÇİLERİN YANINDAYIZ”

 

Her zaman emekçilerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyleyen Akay, yeni dönemde Murat Koçak ve ekibine başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da sendika üyelerinin insanca yaşamaları ve alın terinin hakkını almaları için mücadelelerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

 

“İŞYERLERİ BİZİM EKMEK TEKNEMİZDİR”

 

Yetkili oldukları işyerlerinde çalışan üyelerin tek amacının kaliteli üretim yapmak olduğunu söyleyen Koçak “Tüm üyelerimiz daha bilinçli üretim yapmaları ve ekonomiye daha iyi katkı sağlamaları için bu konuda eğitimlerimiz devam ediyor” dedi. Ekonominin temel taşının üreten emekçiler olduğunu kaydeden Koçak, “İşyerleri bizim ekmek teknemizdir ve işveren kadar bizlerde işyerlerine sahip çıkıyoruz. Kazandıracağız ki bizler de kazanalım. Biz çalıştığımız işyerlerine kazandırıyoruz ve hakkımız olanı da sözleşme döneminde talep ediyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU