Kırklareli'nin Geleceği Sempozyumunun kapanışı yapıldı

Trakya Üniversiteler Birliği çalışmaları ve işbirliği kapsamında Kırklareli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 'Bölgesel Kalkınma ve Üniversitelerin Rolü, Kırklareli'nin GeleceÄ

GÜNDEM 2.12.2018 18:35:00 0
Kırklareli

Royal Bilgiç Hotel’de düzenlenen kapanış yemeğine Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, eşi Ferah Şengörür, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, Kırklareli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Sempozyum Düzenleme ve Bilim Kurulu üyeleri, sempozyuma katkı sağlayan akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

 

YAYIN HALİNE GETİRİLECEK

 

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür kapanış yemeğinde yaptığı konuşmada sempozyum bildirilerinin derlenerek yayın haline getirileceğini ifade ederek “Sempozyumumuz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuyla örtüşüyor. Biz, iki sene önce Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) kapsamında bu sempozyumu düzenlemeyi kararlaştırdık. İlkini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde düzenlediğimiz sempozyumun ikincisini Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirdik” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ