Tekirdağ'dan Edirne'ye dost eli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, ,sağanak yağışlar sonrasında sel felaketi yaşanan Edirne'ye dost elini uzatarak, kurtarma ve tahliye çalışmalarında görev aldı.

GÜNDEM 29.11.2018 17:10:00 0
Tekirdağ

Edirne’de, Salı akşamı başlayan ve giderek etkisini artıran yağış nedeniyle İlhami Ertem, Sadık Ahmet ve İstasyon Caddesi'nin de aralarında olduğu 6 cadde,  aşırı su birikmesinden dolayı Edirne Belediyesi ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 3 itfaiye aracı, su tahliyesinde kullanılacak olan 20 adet motopomp ve 10 personel ile Edirne'de yürütülen çalışmalara destek verdi.

 

“TEDBİRLİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Komşu illerden olan Edirne’de Edirne'de böyle bir afet yaşanırken duyarsız kalmalarının söz konusu olmadığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak zor durumda kalan tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Sel felaketinden etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Bölgemiz ve ülkemizde bir daha böyle afetlerin yaşanmamasını temenni eden Albayrak, ancak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman her türlü afete karşı tedbirli olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE