Öğretmenlere teorik ve uygulamalı eğitim

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitim programı düzenlendi. Çorlu Mühendislik Fakültesi'nde, Dr. Öğretim Ü

GÜNDEM 29.11.2018 17:24:00 0
Öğretmenlere teorik ve uygulamalı eğitim

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Namık Kemal Üniversitesi arasında, mesleki ve teknik eğitim kurumlarında; başarıyı arttırmak için uygun görülen mesleki alanlarda öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitimler planlanması, bu programlarla araştırma-geliştirme çalışmaları yapılması ve bilgi üreten, teknoloji transferi yoluyla bilgisini sanayi ve toplumla paylaşmayı hedefleyen üniversitelerin sayesinde öğretmenlerin gelişen bilim ve teknolojideki yeni değişimleri tanımaları, gelişmeleri yakından takip etmeleri, bu konuda bilgi ve deneyimlerini arttırmaları amacıyla imzalanan “Hizmet İçi Eğitim İşbirliği” Protokolü kapsamında Tekirdağ’da görev yapan Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerine teorik ve uygulamalı hizmet içi eğitim verildi.

 

UYGULAMALI VE TEORİK EĞİTİM

 

Çorlu Mühendislik Fakültesi’nde, Dr. Öğretim Üyesi Erkan Özhan tarafından verilen eğitimde Veri Madenciliği, Yapay Zeka ve Uygulamaları konuları teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitim sonunda Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından Dr. Öğretim Üyesi Erkan Özhan’a teşekkür belgesi verilirken, hizmet içi eğitime katılan öğretmenlere de katılım belgesi verildi.

 

Haber / Seda AKYOL