Önce tepki ardından istifa geldi

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Nisan ayında İYİ Parti'ye katılan Murat Yü

GÜNDEM 26.11.2018 17:47:00 0
Önce tepki ardından istifa geldi

Yürük, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’ın çıktığı bir canlı yayında kullandığı “Genel Başkanımızın 100 bin imza sözünde Çerkezköy’den kaç kişi imzaya gitmiş ve adliyede Çerkezköy İlçe Teşkilatı’ndan neden bir yetkili yoktu? Kapaklı’dan gelen arkadaşlar ve avukatlar vardı,  ama Çerkezköy’den yoktu” sözlerine tepki amacıyla parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

 

“BU SÖZLERİ BENİ ÇOK RAHATSIZ ETTİ”

 

Dün istifa dilekçesini İlçe Seçim Kurulu’na teslim eden Murat Yürük, “Biz Çerkezköy olarak gerekli çalışmayı yaptık. Genel Başkanımız Meral Akşener için düzenlenen 100 bin imza kampanyasında adliyedeydik. Milletvekilimizin bu sözlerinden dolayı Çerkezköy’de İYİ Parti’ye oy veren 7 bin 485 seçmenden ve yönetiminden özür dilemesini bekledim ama özür dilemedi. Bu kadar insanı görmezlikten geldi. Biz İYİ Parti’nin bir yere gelmesi için mi çalışacağız yoksa böyle ayak oyunları ile mi uğraşacağız? Biz genel başkanımızın, partimizin iyi bir yere gelmesi için çalışırken, milletvekilimizin canlı yayında çıkıp bu ifadeleri kullanması beni çok yaraladı ve rahatsız etti” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU