Dekanlık mührünü teslim etti

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanlığı'nda, "Dekanlık" görevi devir teslim töreni düzenlendi. Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevine, YÖK tarafından, Mimarlık Fakültesi

GÜNDEM 26.11.2018 17:28:00 0
Dekanlık mührünü teslim etti

2016 yılından bu yana Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin sorumluluğunda, devam eden Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevine, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamide Burcu Özgüven atandı. Düzenlen devir teslim törenine, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sennur Akansel, Dr. Öğr. Üyesi İsmet Osmanoğlu ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları ile idari çalışanlar katıldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, "Mimarlık Fakültemiz, Trakya Üniversitesi’nin güzide ve köklü bir fakültesi olmakla birlikte, bilim ve sanatı harmanlayarak Edirne’ye yıllardır eşsiz katkılar ve güzellikler sunmaktadır. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mümin Şahin uhdesinde olan Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevini, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamide Burcu Özgüven’e teslim ediyoruz. Fakültemizin değerli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamide Burcu Özgüven, öncesinde de dekanlık görevini yürütmekle beraber, çalışmalarını yurt dışında sürdürmek üzere, kendi isteğiyle bir dönem görevden affını istemişti. Bugün, Prof. Dr. Hamide Burcu Özgüven’in görevine, kaldığı yerden devam edecek olmasından mutluluk duyuyoruz. Bu süreçte, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mümin Şahin, mevcut yönetimsel işleri ve tüm yoğunluğuna rağmen bizleri kırmayarak, bu önemli görevi 2 yıl gibi bir süre içerisinde layığı ile yerine getirdi. Bu vesileyle, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mümin Şahin’e Dekanlık süresince yapmış olduğu önemli hizmetlerden ve olumlu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da öğretim elemanlarımız, idari çalışanlarımız ve öğrencilerimizle birlikte fakültemizi daha da yüceltmek için çalışacağız. Tecrübeli ve birikim sahibi, kıdemli öğretim üyemiz, Prof. Dr. Hamide Burcu Özgüven’e yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

 

"BU BİR BAYRAK YARIŞI"

 

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mimarlık Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Mümin Şahin, devir teslim törenlerinin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, "Bu bir bayrak yarışı, bizim görevimiz burada bitti, görevi yine bir başka başarılı arkadaşımıza ve asıl sahibine teslim ediyoruz" dedi.

 

"İNANCIMIZ SONSUZ"

 

Mimarlık Fakültesi’nin başarısı için gerekli her şeyi yapmaya hazır olduklarını dile getiren Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Hamide Burcu Özgüven,  "Sayın Rektörümüz bizi bu göreve layık gördüğü için kendilerine teşekkür ederim. Akademik ve idari çalışanlarımızla birlikte dayanışma içerisinde başarılı işler ortaya koyacağımıza olan inancımız sonsuz" dedi. Törende konuşmaların ardından, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlık mührünü Prof. Dr. Hamide Burcu Özgüven’e teslim etti.

 

Haber / Özge MERİÇ