Ücretsiz balık ekmek dağıttılar

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca tarafından "Haftada İki Gün Balık, Ömür Boyu Sağlık" sloganıyla ücretsiz balık ekmek dağıtımı yapıldı. Süleymanpaş

GÜNDEM 26.11.2018 13:36:00 0
Ücretsiz balık ekmek dağıttılar

Balık ekmak dağıtım etkinliğine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Sarıkoca ve kurum amirleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Yerel Basın Temsilcileri katıldı.

 

ZOR ANLAR YAŞANDI

 

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce balık yemeye teşvik etmek amacıyla Süleymanpaşa İlçesi sahil alanda bedava balık ekmek dağıtıldı. Balık ekmeğin bedava dağıtılacağını duyan vatandaşlar saatler öncesinden ızgaralar önünde sıraya girdi. Balıkçı İskelesi’nde bulunan eski liman önünde düzenlenen program kapsamında İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Sarıkoca ve il müdürlüğü yetkilileri pişirilen balıkları vatandaşlara dağıttı. Uzun kuyrukların oluştuğu balık ekmek sırasında, vatandaşlar arasında zaman zaman arbede yaşanırken, pişirdikleri balıkları dağıtan görevliler de zor anlar yaşadı.

 

Haber/Menşure KARDEŞ