Aday memurlar yemin etti

Kırklareli İl Özel İdaresi'nde geçen yıl göreve başlayan aday memurlar için yemin töreni düzenlendi. İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi Toplantı Salonunda bir araya gelen 14 kişi, masada bulunan ay yıldı

GÜNDEM 18.11.2018 16:24:00 0
Aday memurlar yemin etti

Yemin töreninde konuşan Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bilal Kuşoğlu “Aday memurlarımızın yemin töreni programına hoş geldiniz. Ülkemize, milletimize, kurumumuza ve kendilerine hayırlı olsun. Böyle anlamlı bir törende sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İl Özel İdaresi olarak hedeflerimize ulaşmak için yapacağımız çalışmalarda siz değerli arkadaşlarıma olan güvenimin ve inancımın tam olduğunu belirtmek isterim” dedi.

 

HİZMETLER DEVAM EDECEK

 

Önümüzdeki süreçte de personellerin katkısı ve özverisiyle önemli hizmetlere bütün hızıyla devam edileceğini kaydeden Kuşoğlu “Bundan hiçbir şüphem yoktur. Aday memurların yetiştirilmesine ilişkin eğitim programının hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde emeği geçen ve katkısı olan herkesi ve siz değerli mesai arkadaşlarımı sevgiyle selamlıyorum” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE