'İnsanların nefes alacağı alan yok'

İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, "Süleymanpaşa için önemli yere sahip olan Değirmenaltı ile Özgürlük Parkı arasında yapılması planlanan 6 kilometrelik yolun bütÃ

GÜNDEM 15.11.2018 16:01:00 0

Süleymanpaşa’da vatandaşların gönül rahatlığı ile gezip dolaşabileceği, piknik yapacağı alanlara ihtiyaç olduğunu dile getiren İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı "Süleymanpaşalıların nefes alacağı alan yok. 5 yılda yapa yapa sadece bir sahili düzenleyebildiler. Varsa yoksa küçük bir sahil. Vatandaşın gidip oturabileceği başka bir alan yok. Süleymanpaşalı kardeşlerimizi sahile mahkum ettiler” dedi.

 

"PİKNİK YAPILACAK GÜZEL BİR ALAN YOK"

 

Süleymanpaşa’daki piknik alanlarının yetersiz olduğunu kaydeden Darıcı, “Vatandaşımızın şehir merkezinde piknik yapacağı güzel bir alan yok. Atatürk Ormanı’na insanlar gidemiyor. Pislik içerisinde. İçerisini çöp götürüyor. Bu alanın biran önce mülkiyet sorunu ortadan kaldırılmalı. Belediyeye devredilecekse devredilmeli. Eğer Orman Müdürlüğü’nde kalacaksa ise temizliğinin yapılması gerekir" diyerek vatandaşlara acilen para vermeden içinde piknik yapacağı alanların lazım olduğunu dile belirtti.

 

SÜLEYMANPAŞA’YA GERDANLIK

 

Değirmenaltı-Özgürlük Parkı arasındaki 6 kilometrelik mesafenin düzenlenerek bir an önce halka açılması gerektiğini söyleyen Darıcı, Tekirdağ sahilini “gerdanlık” olarak nitelendirerek, "Gerdanlık tamamlandığında İstanbul’da yaşayanlar nefes almak için Tekirdağ’a gelecek" dedi. Diğer siyasi parti temsilcilerine de seslenen Darıcı, “Sahil projesine ek olarak Değirmenaltı yolunun hayata geçirilmesi lazım. CHP’li Belediye ile İktidar partisi arasında yaşanan gerilim nedeniyle bu alanın projesi askıda bekliyor" dedi.

 

"BU PROJE ÇOK ÖNEMLİ"

 

Süleymanpaşa Belediyesi’ni aldıklarında ilk işlerinin bu yolu hayata geçirmek olacağını söyleyen Darıcı "Ben buradan bütün siyasi partilere sesleniyorum. Adaylarınızın seçim beyannamesinde sahil yolu projesi birinci madde olarak yer alsın" dedi ve Süleymanpaşa’nın çehresinin değişmesi için bu projenin çok önemli olduğunu söyledi.

 

Haber / Özge MERİÇ