Kapaklı'da aday adayı bolluğu

31 Mart 2019 tarihinde ülkemiz genelinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti'de 12 Kasım Pazartesi günü saat 17:00'da sona ereceği duyurulan belediye başkan aday adaylığı başvuru

GÜNDEM 12.11.2018 21:26:00 0
Kapaklı

Türkiye genelinde devam eden aday adaylığı başvuru sürecinde yaşanan yoğunluktan dolayı başvuru süresinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 16 Kasım Cuma günü saat 17:00’a kadar uzatıldığı duyuruldu.

 

13 İSİM BAŞVURU YAPTI

 

Kapaklı’da AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ömer Karadeniz, Akın Yılmaz, Mustafa Çetin, Mutlu Canbaz, Ali Aras, Dr. Özkan Yücel, Ercan Üçel, Recep Bıyık, Ramazan Kuru, Ali Büyükikiz, Erdoğan Karabulut, Hasan Acar ve Şakir Demirel başvuru yaptı.

 

BAŞVURULAR CUMA GÜNÜ SONA ERECEK

 

Başvuruların 16 Kasım Cuma günü sona ereceğini ifade eden AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, bunun dışında sürpriz bir aday beklemediklerini belirtti. Kendisinin de aday adaylığı düşüncesinin olduğunu ifade eden Bezgin “İl ve ilçe başkanları için süreç ay sonuna kadar devam ediyor. Benim de aday adaylığı gibi bir düşüncem var. Ama genel merkezden ne karar gelirse o karara göre hareket edeceğiz” dedi. 2014 seçimlerinde 8 aday adayı ile yarışa katılan AK Parti’de, Mart 2019’da yapılacak olan seçimler için 13 aday adayı başvuru yaparken, Cuma gününe kadar bu sayının artıp artmayacağı ise merak ediliyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU