Yıldız: 31 Mart seçimleri bir milat olacak

AK Parti'den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Ahmet Yıldız "İnanıyorum ki 31 Mart Yerel seçimleri, hem Çerkezköy Belediyesi'ne, hem de Büyükşehir Belediye

GÜNDEM 12.11.2018 09:56:00 0
Yıldız: 31 Mart seçimleri bir milat olacak

Yıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi sahibi Ahmet Yıldız Pazar günü AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Kalabalık bir grupla ilçe teşkilatına gelen Yıldız saat 15:00’da aday adaylığı başvuru evraklarını İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye teslim etti.

 

EVRAKLARINI TESLİM ETTİ

 

Ardından parti binası önünde açıklama yapan Yıldız, “Bana bugün bu şerefi ve gururu yaşatan, partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimize şükranlarımı arz ediyorum. Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran ve istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandıran Gazi Mustafa Kemal'i vefatının 80’inci yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize rabbimden acil şifalar diliyorum” dedi.

 

“BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİM”

 

Doğup büyüdüğü, yaşamaktan mutluluk duyduğu Çerkezköy’de belediye başkanlığına takip olduğunu söyleyen Yıldız “15 yılı aşkın bir süre AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapmayı ve İlçe Teşkilat yönetiminde bulunmayı Mevlam nasip eyledi. Bu görevim süresince elimden geldiği kadar halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Emeğin en yüce değer olduğunu ancak emek verenler bilir. Bu yaşıma kadar mümkün mertebe eşime, dostuma ve bana inananlara hizmet etmeye gayret gösterdim. Hiçbir zaman güçlünün yanında olmadım. Ezilmişi ezmedim, sevgi ve merhametimi kaybetmedim. Önce insan dedim. Ve inatla sesi duyulmayan, sıkıntılarına ve sorunlarına çare bulamayan, vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştım” dedi.

 

“BAMBAŞKA BİR SABAHA UYANACAĞIZ”

 

Bunun bir hizmet yarışı olduğunu söyleyen Ahmet Yıldız, “Bu hizmet yarışında bütün belediye başkan aday adaylarına başarılar diliyorum. Çerkezköy halkı için hayırlısı neyse Mevlam onu nasip etsin. Bizim derdimiz makam, koltuk sevdası değil. Çünkü bilirim ki halka hizmet Hakka hizmettir. İnanıyorum ki 31 Mart Yerel seçimleri, hem Çerkezköy Belediyesi’ne, hem de Büyükşehir Belediyesi’ne AK Parti bayrağını yeniden dikeceğimiz bir milat olacak. Sizin gözlerinizdeki bu ışık, Çerkezköy’ün, Kızılpınar’ın ve Veliköy’ün 31 Mart’ta bambaşka bir sabaha uyanacağını müjdeliyor. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Konuşmasının ardından diğer aday adayları Hasan İşcan, Nuran Yeşil ve Göksel Bozdağ’ı yanına çağıran Ahmet Yıldız, onlarla birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU