İlk resmi başvuru Karadeniz'den

Kapaklılı iş adamı Ömer Karadeniz, Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti'den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Kapaklı'da ilk resmi başvuruy

GÜNDEM 10.11.2018 16:22:00 0
İlk resmi başvuru Karadeniz

Kapaklı’da AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan ilk isim Ömer Karadeniz oldu. 2014’da seçim yarışına AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak katılan Karadeniz, 2019’da yapılacak seçimler için de aday adaylığını açıkladı.

 

“BEREKETLİ BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ”

 

Ömer Karadeniz, aday adaylığı başvuru evraklarını cumartesi günü saat 14:00’da Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’e teslim etti. Ömer Karadeniz’in aday adaylığı başvurusu dolayısıyla düzenlenen programda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, hareketli bir aday adaylığı süreci yaşadıklarını belirtti.

 

5 KİŞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI”

 

31 Mart 2019’da AK Parti’nin bayrağını belediyeye dikeceklerini ve Kapaklı’yı ak hizmetle tanıştıracaklarını söyleyen Bezgin, bu onur ve gururu hep beraber yaşayacaklarını kaydetti. 5 Kasım’da başlayan aday adaylığı sürecinin 12 Kasım Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini dile getiren Bezgin, genel merkez sitesi üzerinden bugüne kadar 5 kişinin aday adaylığı başvurusunu yaptığını, bu aday adaylarının partiye gelerek evraklarını teslim etmesi gerektiğini söyledi. Ömer Karadeniz’in aday adaylığının hayırlı olmasının temenni eden İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Hangi adayımıza hayırlı olacaksa arkasında dimdik durup beraberinde AK Parti hizmetini Kapaklı’ya getireceğimize inanıyorum” dedi.

 

“HER DOĞAN GÜN, YENİ HABERLERİN MÜJDECİSİDİR”

 

Konuşmasına Mevlana Celaleddin Rumi’nin “Her gün bir yerden göçmek ne iyi. Her gün bir yere konmak ne güzel. Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş. Dünle beraber gitti, cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım” dizeleri ile başlayan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz de “Her doğan gün yeni haberlerin müjdecisidir. Bugün yeni bir gündür. Şuandan itibaren yerel seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Bu sürecin Kapaklımıza, halkımıza ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

“VİZYONSUZ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YÖNETİLİYOR”

 

Kapaklı’nın 3 dönemdir plansız, projesiz ve vizyonsuz bir belediyecilik anlayışı ile yönetildiğini savunan Karadeniz “Bu anlayış Kapaklı’nın ufkunu daraltmış, geleceğini karartmıştır. Kapaklı, güzel ülkemizin 7 coğrafi bölgesinden gelen insanların kardeşçe bir arada yaşadığı bir ilçemizdir. Kapaklı, nüfus bakımından bir çokilimizden büyük olmasına rağmen maalesef alt ve üst yapı yetersizlikleri nedeniyle şehir görüntüsünden çok uzak, köylerden daha geri bir durumdadır” dedi.

 

“KAPAKLI’NIN DURUMU İÇLER ACISI”

 

Kapaklı’nın durumunun içler acısı olduğunu söyleyen Ömer Karadeniz “Kapaklı’da ulaşım, yol, spor tesisi, sosyal tesisler, yeşil alan, park, bahçe, vatandaşların rahatlıkla gezip dolaşacağı yollar ve caddeler, meydanı yok. Kapaklı içinde bulunduğu bu durumu hak etmiyor. Bütün bu nedenlerden dolayı Kapaklı, ak bir irade bekliyor, ak bir belediyecilik bekliyor” dedi.

 

“İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ”

 

Partililere “31 Mart’ta Kapaklı Belediyesine AK Parti bayrağımızı dikmeye hazır mısınız? Kapaklı Belediyesini genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmeye hazır mısınız?” diye soran Karadeniz, “Şartlar ne olursa olsun bu dönem Kapaklı Belediyesi’ne AK Parti bayrağını dikeceğiz. Bunun için ümit varım bu yüzden Belediye Başkanlığına talibim. Hiçbir zaman ümitsiz olmayın, inanmak başarmanın yarısıdır. İnanıyoruz ve başaracağız” dedi.

 

“HİÇ KİMSENİN ADAMI OLMADIM, OLMAYACAĞIM”

 

Kapaklı Belediye Başkanlığına şahsi hırslarını tatmin etmek, makam mevki kapmak için değil, Kapaklı’ya hizmetkar olmak için talip olduğunu söyleyen Karadeniz “Millete hizmetkar olmak bizim için payelerin en yükseğidir” dedi. Siyasetteki amacının hizmet, beklentisinin ise hakkın ve halkın rızası olduğunu dile getiren AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, kapaklı halkına da seslenerek “Bu göreve talip olduğumdan dolayı, hiç kimsenin endişe duymasına ve kaygılanmasına gerek yok. Toplumun hiçbir kesimiyle, hiçbir zümreyle, hiçbir meslek grubuyla bir kavgam olmadı ve olamaz. Ben hiçbir kimsenin adamı değilim, hiçbir grubun, zümrenin, bölgenin adamı olmadım, olmayacağım” dedi. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacağını söyleyen Ömer Karadeniz, “Bütün Kapaklı halkının hizmetkarı olacağım” dedi. Ömer Karadeniz, konuşmasını Yunus Emre’nin “Biz gelmedik kavga için. Bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir. Gönüller yapmaya geldik” dizeleri ile sonlandırdı.  

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU