Okul kütüphanelerine kitap desteği

Çerkezköy İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede 24 okulu kütüphanesine kitap desteğinde bulunacak. Çerkezköy Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ort

GÜNDEM 9.11.2018 21:06:00 0
Okul kütüphanelerine kitap desteği

Kitapların teslimi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, kaymakamın oluru ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bu projeyi geliştirdiklerini ifade etti. Okulların bazı ihtiyaçlarına destek sağlama gayretinde olduklarını kaydeden  Bardakçı, “19 Kasım Peygamber Efendimizin doğum haftasının yaklaşması dolayısıyla 24 ortaokul ve lisemizin kütüphanelerine Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı eserlerini kazandırmak istedik” dedi. Bu çalışmaları vatandaşların katkılarıyla yaptıklarını kaydeden bardakçı, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

 

“BİZE DÜŞEN OKUMAK”

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de 24 okulun her birine 200’e yakın kitap verileceğini ifade ederek “Bize düşen ise okuyacağız. Bu kitaplar okumak içindir. Sizlere de düşen görev okumaktır” dedi. Kitap dağıtımı dolayısıyla düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı ve okul yönetimi katıldı.

 

 

Haber / Özge MERİÇ