'Hizmet için bu kutsal göreve talip oldum'

Çerkezköy'de mali müşavirlik yapan ve geçtiğimiz günlerde AK Parti'den Çerkezköy belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Hasan İşcan, dün saat 17:00'da evraklarını Ä?

GÜNDEM 9.11.2018 20:09:00 0

İşcan’ın evraklarını teslim alan Abdullah Öğe, “Teşkilatta beraber çalışma fırsatı bulduğum Hasan Abi de bu yola çıktı. Hayırlı olsun. Rabbim bu yolda yar ve yardımcısı olsun. Teşkilat olarak bu süreçte üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Liyakat, sadakat, ehliyet ve tevazu sahibi adayların daha faydalı olacaklarından dolayı birlikte yol almaktan mutluluk duyacağız” diyerek Hasan İşcan’ın aday adaylığının hayırlı olmasını temenni etti. Evraklarını teslim etmesinin ardından parti binasında açıklama yapan Hasan İşcan konuşmasına kendi yazdığı ‘Çerkezköy’ isimli şiiri okuyarak başladı.

 

“HERKESİN PAYI VARDIR”

 

Çerkezköy’ün kuruluşundan bu güne devamlı olarak büyüme ivmesi kazanmış ve bu sebeple de her geçen gün daha çok hizmete ihtiyaç duymuş bir ilçe olduğunu kaydeden İşcan “Zamanında küçük bir verimli göl olan Çerkezköy’ümüze Türkiye’nin dört bir yanından, coşkulu ırmaklar oluşturarak akan ve Çerkezköy’ümüzün büyük bir deniz olarak Trakya’da ve Türkiye’de tanınan bir ilçe olmasına sebebiyet veren herkesin Çerkezköy’ümüzün Çerkezköy olmasında payı vardır. Çerkezköy için emeği geçmiş taş taş üstüne koymuş Çerkezköy’ün ilk Kurulduğu günden bugüne Bütün Çerkezköy Halkına, Belediye Başkanlarına, Muhtarlarına, Meclis Üyelerine, Bürokratlarına çok teşekkür ederim. Vefat etmiş olanlara Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY HEPİMİZİN”

 

2014 yılında da AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan, geçmiş dönemlerde ilçe yönetiminde ve il yönetiminde görev alan, belediye meclis üyeliği yapan Hasan İşcan özgeçmişi ile ilgili de bilgi verdi. Çerkezköy’ün tüm mahalleleri ile birlikte Türkiye’yi oluşturduğunu dile getiren İşcan “Her insan elindeki imkanlar dahilinde her şeyin en iyisine layıktır. Ve bu şekilde yaşamak için çabalar. İşte Çerkezköy bu insanların, bu can insanların yaşadığı Çerkezköy;  içinde yaşayan her bir bireye en iyi hizmeti vermek mecburiyetindedir. Bunun içinde en iyi şekilde hizmeti alıp içindeki insanlara bu farklılığı yaşatmak zorundadır. Ben de her Çerkezköylü gibi burada yaşayan her birey gibi, doğduğumdan bu güne yaşadığım, çalıştığım, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, içindeki insanlarla hayatımı paylaştığım, hepimizin olan Çerkezköy’e nasıl faydalı olurum düşüncesiyle, Belediye Başkanlığı için ‘Çerkezköy Hepimizin’ sloganıyla sizlerin önüne geldim” dedi.

 

“ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN”

 

AK Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın insan odaklı hizmet ve yönetim anlayışını örnek alarak Çerkezköy halkına hizmet etmek ve onların gönüllerine dokunmak için bu kutsal hizmete talip olduğunu söyleyen İşcan “Çerkezköy’de bugüne kadar görev yapan her başkan elinden geleni yapmıştır. Allah hepsinden razı olsun. Bu insanları düşüncesizce eleştirmek sizlere hizmet için talip olduğum makama ihanetlik olur. Benim amacım o ne yapmış, bu ne yapamamış değil ben ne yaparım, Çerkezköylülerin alamadığı, görmediği hangi hizmeti önlerine getirebilirim düşüncesidir. Ben bu düşüncelerle aday dayı oldum” dedi.

 

“EN BÜYÜK MAKAMA ERİŞMİŞ OLACAĞIM”

 

Belediye başkanlığının Çerkezköy ve halkına hizmet edilebilecek en üst makam olduğunu dile getiren Hasan İşcan “Allah bana nasip ederse Belediye başkanı olarak karşınıza geldiğim zaman asıl amacımın bir sonraki seçimlerde ne vesile ile seçilemez isem ve ben bir belediye başkanı gibi yine sizlerle oturup çay içebiliyorsam işte o gün asıl belediye başkanı olmuş olacağım. Zaman çok çabuk geçiyor. Allah ömür verirse İşte O gün en büyük başkanlık makamına erişmiş olacağım. Gerisi teferruat” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU