Belediye meclisi toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Başkanlığında yapıldı. Süleymanpaşa Gençlik Merkezi'nde saat 10:00'da düzenlene

GÜNDEM 8.11.2018 17:25:00 0
Belediye meclisi toplandı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında Süleymanpaşa Gençlik Merkezi’nde düzenlenen meclis toplantısında 4 gündem maddesinin yanı sıra ihtisas komisyonlarına havale edilen ve komisyonlar tarafından karara bağlanan maddeler ile müdürlüklerden gelen evraklar görüşülerek karara bağlandı.

 

KARARA BAĞLANDI

 

Kasım Ayı Meclis Toplantısı yoklamanın ardından gündemin meclis üyelerine okunması ile başladı. Gündem maddeleri tek tek meclisin onayına sunuldu. Gündem maddelerinin ardından geçtiğimiz aylarda ihtisas komisyonlarına havale edilen evraklarla ilgili komisyon kararları meclis üyeleri tarafından değerlendirildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 7 ve Çevre, Sağlık ve Diğer İşler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen birer evrak oylandı. Toplantının son bölümünde meclis gündemi oluşturulduktan sonra müdürlüklerden gelen 11 gündem dışı evrak da karara bağlanarak Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nın 5 Aralık Çarşamba günü düzenleneceği belirtildi.

 

Haber / Seda AKYOL