Akay'dan Ankara çıkartması

Cumartesi akşamı Ankara'ya giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu. Pazar günü ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret ederek Ata'nın huzuruna çıkan Ak

GÜNDEM 6.11.2018 17:11:00 0
Akay

Ulusal Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Anıtkabir gezisine katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ankara’da çeşitli temaslarda da bulundu.

 

ATA’NIN HUZURUNDA

 

Çerkezköy ve Tekirdağ’dan çok sayıda vatandaş ile birlikte Pazar günü Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıkan Başkan Vahap Akay, 5 Kasım 2006’da hayatını kaybeden eski başbakanlardan merhum Bülent Ecevit’i de ölümünün 12’nci yıldönümünde Ankara Devlet Mezarlığı’ndaki kabri başında andı. Akay “Eski Başbakanımız Bülent Ecevit ve İstiklal Savaşı komutanlarımızı Ankara Devlet Mezarlığı’nda andık. Türk siyasi yaşamının dürüst ve ahlaklı lideri Bülent Ecevit’i saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

GRUP TOPLANTISINA KATILDI

 

Ankara’daki temaslarını sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün de Cumhuriyet Halk Partisi’nin grup toplantısına da katıldı. Aday belirleme sürecine sayılı günler kala Ankara çıkartması yapan Akay, katıldığı CHP Grup Toplantısında geleneksel selfisini CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile çekti. Akay, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile de selfi çekilmeyi ihmal etmedi.

 

KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

 

Ankara’dan anlamlı fotoğraflar paylaşan Belediye Başkanı Akay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşırken çekinen fotoğrafını da yine sosyal medyadan paylaştı. Akay, ziyarette Çerkezköy’de yapılan çalışmalarla ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ