Öğrenciler doğa kampında bir araya geldi

Trakya Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu tarafından Sarayiçi Yerleşkesi'nde Topluluk Başkanları Kampı düzenlendi. Düzenlenen kamp etkinliğine Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire B

GÜNDEM 6.11.2018 16:25:00 0
Öğrenciler doğa kampında bir araya geldi

"Topluluk Başkanları Kampı"na Bisiklet Topluluğu, Kızılay Topluluğu, Arama Kurtarma Topluluğu, Genç Tema Topluluğu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Topluluğu, Müzik Topluluğu, Türk Sanat Müziği Topluluğu, Özel Eğitim Topluluğu ve Modern Dans Topluluğu’ndan toplam 41 Trakya Üniversitesi öğrencisi katıldı.

 

GECEYİ ÇADIRDA GEÇİRDİLER

 

Trakya Ünişversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı katkılarıyla tahsis edilen Sarayiçi Yerleşkesi’ndeki kamp alana gelen öğrenciler çadır kurup mangal partisi yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerinde dev bir ateş yakan öğrenciler Modern Dans Topluluğu’nun dans gösterisi ve Müzik Topluluğu ile Türk Sanat Müziği Topluluğu öğrencilerinin müzik dinletileriyle eğlenrek geceyi çadırlarında geçirdi. 29 Ekim sabahı Cumhuriyet’in 95. yılını kutlamak üzere Bayrak Töreni gerçekleştiren Trakya Üniversitesi öğrencileri, törenin ardından çöpleri toplayarak kamp alanından ayrıldı.

 

Haber / Seda AKYOL