Topyekun mücadeleye bir destek daha

 Hükümet tarafından başlatılan 'Enflasyonla Topyekun Mücadele' programına destek verenlerin sayısı Çerkezköy'de de her geçen gün artıyor. Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak'ta faaliy

GÜNDEM 6.11.2018 16:26:00 0
Topyekun mücadeleye bir destek daha

Hükümet tarafından başlatılan ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele’ programına Çerkezköy’de faaliyet gösteren Metin Kırtasiye de destek verdi.

 

“BİZ DE DESTEK VERİYORUZ”

 

Metin Kırtasiye Sahibi Sami Metin, “Devletimizin ülke genelinde başlattığı enflasyonla Topyekun Mücadele kapsamına Çerkezköylü esnaflar olarak bizler de destek veriyoruz. Bu kapsamda hem ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak hem de durgun giden işlerimizin hareket kazanması yönünde bu kampanyanın yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

 

“PİYASAYI DA HAREKETLENDİRECEK”

 

Metin Kırtasiye olarak satışını yaptıkları tüm kırtasiye ürünlerinde yüzde 10 ile 20 arasında indirim yaptıklarını söyleyen  bir indirim uygulaması başlattıklarını dile getiren Sami Metin “İndirimli satışlarımız her üründe geçerlidir. Bu kervana her esnafımızın katılarak destek vermesinden yanayım. Enflasyonla topyekun mücadele kapsamında her esnafımızın vereceği destek ile ülkemiz kısa süre içinde bu sıkıntıdan çıkacaktır. Aynı zamanda bu indirimin piyasayı da hareketlendireceğine inanıyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU