Kapaklıspor'dan gol yağmuru

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklıspor 6.hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Çorluspor'u 6-0 mağlup etti.  Kapaklıspor puanını da 15'e yükseltti.

SPOR 5.11.2018 16:19:00 0
Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 6’ncı hafta karşılaşmasında Kapaklıspor ile Çorluspor karşı karşıya geldi. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor Sezai, Çağatay, Emre, Yunus Emre, Sacko, Tezcan, Burak, Nail, Alihan, Mert ve Emre Kaymaz ilk onbiri ile çıkarken; Çorluspor Yücel, Cavit, Erkan, Emrecan, Alican, Berkan, Mecnun, Hüseyin, Onur, Hakan ve Mazlum kadrosu ile mücadele etti.

 

İLK YARIDAN 2 GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kapaklıspor, 17’inci dakikada Çağatay’ın kullandığı korner atışında topla buluşan Sacko’nun golü ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda da rakibi karşısında ataklarını sürdüren Kapaklıspor 35’inci dakikada Emre Kaymaz’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

PUANINI 15’E YÜKSELTTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine de etkili başlayan Kapaklıspor, 57’nci dakikada Mert’in golüyle farkı 3’e çıkarttı. 59’uncu dakikada Emre Kaymaz takımının dördüncü golünü kaydetti. 68’inci dakikada Alihan’ın ortasını iyi takip eden Tezcan skoru 5-0 yaptı. Kapaklıspor’da son dakikalarda Alihan’ın pasıyla hareketlenen Oğuz düzgün ve sert bir vuruşla maçın skorunu belirledi. Karşılaşmadan 6-0 galip ayrılan Kapaklıspor puanını 15’e yükseltti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU