Çorlu TSO'dan enflasyonla mücadeleye destek

Enflasyonla mücadele programı kapsamında ülke genelinde başlatılan "İndirim Kampanyası"na Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası da destek verdiğini açıkladı.

GÜNDEM 4.11.2018 17:49:00 0
Çorlu TSO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 81 il ve 160 ilçede bulunan oda ve borsalar ile birlikte faaliyete geçirdiği "Enflasyonla Topyekûn Mücadele" kampanyasına  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası da destek veriyor.

 

KAMPANYAYI DESTEKLİYORUZ

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Enflasyonla Mücadele Programı'nın son derece önemli   olduğunu ve Çorlu TSO olarak kampanyayı desteklediklerini belirterek "TOBB ve Odalar-Borsalar, her milli konuda olduğu gibi bu konuda da ülke çapında ortak bir dayanışma içerisinde olmuştur. 81 il ve 160 ilçede odalarımız ve borsalarımız enflasyonla mücadeleyi sahiplenmekte ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışmalar başlatmıştır. Bizler de  Odamız olarak kampanyaya dahil olup, 2018 yılı hizmetler tarifesindeki Odamızın belirleyebildiği kalemlerde üyelerimize indirim sağlayacağız" dedi.

 

İNDİRİMLER OLDUKÇA  ÖNEMLİ

 

İş dünyasının önünde en büyük engellerin başında fiyat istikrarsızlığı bulunduğunu ifade eden İzzet Volkan, "Enflasyonun etkilediği ürünlere uygulanacak en az yüzde 10'luk indirimler oldukça  önemlidir. Firmalarımızın üretim maliyetlerini düşüren ve işletmelere finansmana erişim kolaylığı sağlayan uygulamalar piyasalara moral ve motivasyon sağlamaktadır. Çorlu iş dünyamızın ve üyelerimizin gerçekleştireceği indirimlerle söz konusu kampanyaya en yüksek düzeyde katkı sağlayacaklarına yürekten inanıyorum" sözlerine yer verdi.

 

 Haber / Gülveren ALTUNOĞLU