1911 Çerkezköy Doğanspor, Kartalspor'u ağırladı

1911 Çerkezköy Doğanspor, TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 3.hafta erteleme karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Kartalspor'u ağırladı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erd

SPOR 31.10.2018 17:44:00 0
1911 Çerkezköy Doğanspor, Kartalspor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden 1911 Çerkezköy Doğanspor, erteleme maçında Kartalspor’u ağırladı.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Dün Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşma saat 14:00’da başladı. Karşılaşmayı Abdulbaki Ayyıldız yönetirken, yardımcılıklarını ise Tuğba Başkaya, Önder Demir ve Levent Gümüşdere yaptı. Karşılaşmaya 1911 Çerkezköy Doğanspor Sedat Çolak, Hilmican Taşdemir, Mesut Salmaz, Halim Mert, Furkan Şerifoğlu, Burak Dost, Zeki Akkoyun, Uğur Yanıkdemir, Hakin Tice ve Kadir Pehlivan kadrosu ile çıkarken, Kartalspor ise İskender Cenk, Emrah Güden, Hakan Toker, Furkan Kopuz, Ulaş Ünsal, Kadir Eser, Okan Bebek, Azem Yavuz, Yunus Topal, Okan Demir ve MahammadKhalilov ilk onbiri ile çıktı.

 

KONTROLLÜ BİR FUTBOL ORTAYA KOYDU

 

1911 Çerkezköy Doğanspor ilk dakikalardan itibaren kontrollü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Kartalspor ise kanatlardan MahammadKhalilov ile gol aradı. 17’nci dakikada sağ kanattan gelişen Kartalspor atağında Okan’ın pasıyla hareketlenen Azem’in sert vuruşunu kaleci Sedat çıkartı.

 

1-0 ÖNE GEÇTİ

 

Kanatlardan etkili olmaya çalışan 1911 Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın 44’üncü dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Sol kanattan gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Hakan Tice’nin sert vuruşu direğe çarpıp ağlarla buluştu. Gelen golle birlikte 1911 Çerkezköy Doğanspor oyuncuları büyük sevinç yaşadılar. Oynanmamış olarak kabul edilen iki dakikalık uzatmalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköy Doğanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

SARI KART GÖRDÜ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine Kartalspor etkili başladı. Özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren Kartalspor’a karşı 1911 Çerkezköy Doğanspor kontra ataklar geliştirdi. 56’ncı dakikada sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında Furkan kanattan hızla ilerledi. Furkan müsait pozisyonda Hakan’a pas atmak yerine şut çekince 1911 Çerkezköy Doğanspor önemli bir fırsattan yararlanamadı. 57’inci dakikada ise Kartalspor’da Ulaş yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

 

KARTALSPOR BERABERLİK GOLÜNÜ BULDU

 

1911 Çerkezköy Doğanspor karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren konuk ekip Kartalspor beraberlik golünü ise 77’nci dakikada buldu. Orta alandan hızlı çıkan Kartalspor’da ceza sahası dışında topla buluşan Yasin sert ve düzgün vuruşu ile skoru 1-1 yaptı. 82’nci dakikada Kartalspor’un kullandığı serbest vuruşta kontraya hızlı çıkan 1911 Çerkezköy Doğanspor’daHilmican aldığı topla Kartalspor ceza sahası içine kadar ilerledi. Kaleciyi çalımlayan Hilmican’ın topuna İskender müdahale etti. Dönen topu iyi takip eden Alp şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköy Doğanspor’uöne geçirdi.

 

SKORU EŞİTLEDİ

 

İlerleyen dakikalarda Kartalspor 1911 Çerkezköy Doğanspor karşısında beraberlik için yüklendi. 1911 Çerkezköy Doğanspor’da Mesut Salmaz çıktığı bütün hava toplarını kazanarak müthiş bir mücadele örneği ortaya koydu. 1911 Çerkezköy Doğanspor savunmasını bunaltan konuk ekip Kartalspor 88’inci dakikada beraberlik golünü buldu. Kazanılan kornerde 1911 Çerkezköy Doğanspor savunması topu uzaklaştıramadı, dönen topu iyi takip eden Ulaş topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-2 berabere sona erdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU