"Tüm kadınlarımızı örgü örmeye bekliyoruz"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği ve Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Üyeleri iş birliği ile vatani görevini yapan Mehmetçikler için "Bir Bere ve Atkı İle Seninde Katkın Olsun"

GÜNDEM 31.10.2018 17:33:00 0

Kampanya kapsamında örülen bere ve atkıların Aralık ayı içerisinde düzenlenecek olan Sarıkamış Şehitleri gezisinde Mehmetçiklere götürüleceği belirten Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, tüm Çerkezköylü kadınları örecekleri atkı ve berelerle kampanyaya katılmaya davet etti.  Örgü örmeyi bilmeyen kadınların ise yün hediye ederek projeye katkıda bulunabileceklerini belirten Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe projenin amacının Mehmetçiklere katkı sağlamak olduğunu belirtti. Serfiçe, Mehmetçikler için örülecek atkı ve berelerin Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler tarafından Sarıkamış’ta askerlere teslim edileceğini kaydetti.

 

“BİRLİĞİMİZİ ARTIRARAK ÇOĞALTACAĞIZ”

 

Serfiçe “Çevremde beni saran tüm kadınlarımıza teşekkür ederim. Konsey olarak her projede, desteklerini her daim hissettim, yaşadım. Kadın olmak böyle birşey. Biz duygunun bin bir türünü taşır, bunu da dünya ile paylaşırız. Bugün bizden çok uzaklarda, vatani görevini yapmakta olan evlatlarımız, kardeşlerimiz, abi ve amcalarımız için örüyoruz. Sevgimizi katarak, her ilmiğe duygumuzu dolayarak örüyoruz. Çünkü dünyada nefes alan herşey bizim için önemli. Anaç ruhumuz, korumacı yönümüzle kucaklıyorum, her şeyi kucakladığımız gibi askerlerimizi.  Selam olsun ülkemizin her köşesinde görev yapan ana kuzuları askerlerimize. Bu anlamlı projemizde bize destek veren, yardımcı olan, katılan kadın üyelerimize gönülden teşekkür ederim. Her biri çok değerli. Biz aynı kentte, birbirine sırt veren kadınlar olarak, bunun gibi anlamlı projelere devam edecek, birliğimizi arttırarak çoğaltacağız” dedi.

 

Haber / Seda AKYOL