Çerkezköy Türkiye'deki sayılı sanayi bölgelerinden biri

Sektörel anlamda bilgi birikimlerini artırmak amacıyla çeşitli kurumlara teknik geziler düzenleyen Konya Teknik Üniversitesi Mühendislikte Gelişim Topluluğu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅ?

GÜNDEM 31.10.2018 17:33:00 0
Çerkezköy Türkiye

Konya Teknik Üniversitesi Mühendislikte Gelişim Topluluğu, B/S/H Ev Aletleri A.Ş ve HEMA Endüstri A.Ş’ye düzenlenen teknik gezinin ardından Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Öğrenciler, bölgeye yaptıkları teknik gezinin mesleki açıdan kendileri için son derece verimli geçtiğini belirtti. Düzenlenen ziyarette Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Bilgen ve Genel Sekreter Hakan Gel de yer aldı.

 

BİRÇOK ÖNEMLİ KURULUŞA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin birçok önemli kuruluşa ev sahipliği yaptığını dile getiren Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy'ün Türkiye'deki sayılı sanayi bölgelerinden biri olduğunu belirtti. Kozuva, "Geleceğin mühendisleri olan siz gençler için hem bilgi alma hem de ileride iş olanağı açısından en uygun bölgede bulunmaktasınız. Mezuniyetinizden sonra da bölgemize fikirleriniz, icatlarınızla değer katmanızı bekliyoruz" ifadelerine yer verdi. Gerçekleşen ziyarette Genel Sekreter Hakan Gel, öğrencilere bölgeyi ve Çerkezköy TSO’yu tanıtan bir sunum yaptı.

 

Haber / Özge MERİÇ