Vali Ceylan'dan veda ziyaretleri

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararı ve  Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Tekirdağ'daki görev süresi dolarak Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Tekirdağ Valisi Mehmet C

GÜNDEM 31.10.2018 16:52:00 0
 Vali Ceylan

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan başta 5.Kolordu Komutanı Tüm General Gürsel Yüz ve Garnizon Komutanı Tank Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu olmak üzere, ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şahin Karakaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a veda ziyaretlerinde bulundu.

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

 

Vali Ceylan 5.Kolordu Komutanı Tüm General Gürsel Yüz ve Garnizon Komutanı Tank Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu'nun ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya'nın da yer aldığı ziyarette Başkan Kadir Albayrak, Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Mehmet Ceylan'a görev süresi boyunca Tekirdağ'a sunduğu hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Vali Mehmet Ceylan Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ı da ziyaret eden Vali Ceylan Tören Mangasını selamlayarak  Aydın’ ın makamına geçti. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Vali Ceylan Emniyet Müdürlüğüne ait şeref defterini imzaladı. Vali Ceylan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile vedalaştı.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret eden Vali Ceylan Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Yurtseven tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden ötürü sizleri tebrik ediyorum. Bölgenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli bir pay sahibi oldunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Vali Ceylan’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Sizi her zaman İlimize verdiğiniz değerli hizmetleriniz, özverili çalışmalarınız ve içtenliğiniz ile anacağız. Odamız Meclisi ve Yönetim Kurulu adına şahsınıza yeni görevinizde başarılar diliyorum" sözlerine yer verdi.

Haber / Özge MERİÇ