'Milletimize verilmiş en büyük miras'

29 Ekim Cumhuriyet'in ilanının 95'inci yılı dolayısıyla Serkan-Müjgan Karagöz Anaokulu'nda etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

GÜNDEM 26.10.2018 16:13:00 0

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Karagöz “Evlatlarımız ile birlikte olmak onur vericidir. Gerçekten sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Burada bulunan bütün çocuklarımız hepimiz için çok değerlidir ve ayrı bir değerdir. Onların hepsiyle gurur duyuyoruz” dedi. 

 


ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 


Konuşmanın ardından ilçe genelinde düzenlenen resim yarışmasında birinci olan İpek Turkkut’a, okulda düzenlenen resim yarışmasında birinci olan Sude Akbaba’ya, ikinci Metin Oktay Karabaş ve üçüncü Berktuğ Etcioğlu’na Serkan-Müjgan Karagöz çifti tarafından ödülleri verildi. 

 


ELLERİNDEKİ BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

 


Kardelen sınıfı öğrencilerinin ‘29 Ekim’ şiirini hep birlikte okumalarının ardından Lale sınıfı öğrencileri de ‘Bayrağım’ isimli şarkıyı seslendirdi. Papatya sınıfı öğrencilerinin ‘Atam’ isimli gösterisinin ardından Menekşe sınıfı öğrencileri ise ‘Atatürk’ isimli şiiri okudu. ‘Canım Atatürk’ şarkısını hep birlikte seslendirmesinin ardından etkinlikler Karanfil sınıfı öğrencilerinin ‘Cumhuriyet ne demektir’ isimli oratoryo ve ‘Cumhuriyet’ isimli şarkılarını seslendirmeleri ile devam etti. Ayçiçeği sınıfı öğrencilerinin ‘Cumhuriyet Güneşi’ oratoryosu ve cumhuriyet marşını söylemelerinin ardından öğrenciler hep birlikte 10. Yıl Marşı eşliğinde ellerindeki balonları gökyüzüne bıraktılar. 

 


Haber / Özge MERİÇ