Gazilerden CHP'ye 'gezi' teşekkürü

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, hafta başında kendileri için Ankara gezisi düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı'

GÜNDEM 25.10.2018 19:15:00 0
Gazilerden CHP

Hafta başında CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in daveti ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nın organizasyonuyla Ankara’ya giden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, dün CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

“YAPTIĞIMIZ YOLCULUKTAN MUTLU OLDUK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,  24 Haziran seçimleri sürecinde Tekirdağ MilletvekiliCandan Yüceer’in gazileri Ankara’ya davet ettiğini anımsatarak “Bizde İlçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları olarak gazilerimizi Ankara’ya götürdük. Anıtkabir’i gezdikten sonra TBMM’nin heryerini gezdirdik. Kendileri ile yaptığımız yolculuktan mutlu olduk ve gururluyuz” dedi.

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da Ankara gezisinin masraflarını karşılayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına teşekkür ederek “Gazilere sahip çıktılar. 24 Haziran seçim sürecinde vekilimiz bize ‘Ankara’ya gelin. Orada sizleri ağırlayalım’ demişti. Son olarak gaziler gününde görüştüğümüz vekilimiz bizleri tekrar davet etti. CHP ilçe Teşkilatı güzel bir organizasyon gerçekleştirerek bizleri Ankara’ya götürdü. Kendilerine bizleri iyi ağırladıkları için teşekkür ediyoruz” dedi. Yarlıgan Engin Camcı’ya plaket takdim etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU