'Arkadaşım Hoş Geldin'

Kapaklı Karanfil Anaokulu öğrencileri Değerler Eğitiminde arkadaşlık ve dostluk değerinin işlendiği 'Arkadaşım Hoş Gelsin' projesi kapsamında Kapaklı Şehit Demet Sezen Anaokulu öğrencileri

GÜNDEM 25.10.2018 17:30:00 0

Kapaklı Karanfil Anaokulu öğrencileri Değerler Eğitiminde arkadaşlık ve dostluk değerinin işlendiği ‘Arkadaşım Hoş Gelsin’ projesi kapsamında Kapaklı Şehit Demet Sezen Anaokulu öğrencilerini okulda ağırladı. Arkadaşım Hoş Geldin Projesi kapsamında Karanfil Anaokulu’nda düzenlenen etkinliğe Karanfil Anaokulu Müdürü Sibel Altın, Şehit Demet Sezen Anaokulu Müdürü Tolga Şenşahin, Karanfil Anaokulu Müdür Yardımcısı M.Tolga İrişik, her iki okulun öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

 

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER

Her iki okulun minik öğrencileri düzenlenen kahvaltıda birbirleriyle kaynaşırken, birbirleriyle oyuncaklarını paylaşarak eğlenceli vakit geçirdi.

‘Arkadaşım Hoş Geldin’ projesinin paylaşma ve dayanışma ruhunu öğrenciler arasında yaygınlaştırmak ve benimsetmek amacıyla hayata geçirildiğini belirten Kapaklı Karanfil Anaokulu Müdürü Sibel Altın, “Çocuklarımız misafir öğrencilerimizle oyuncaklarını paylaşmak ve onlara puzzle hediye etmek istediler. Biz de bu paylaşımın okulumuzda olması için onları davet ettik. Birbirleriyle empati kurmaları anlamında güzel bir çalışma oldu” dedi.

 

BU TÜR ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Katkılarından dolayı Şehit Demet Sezen Anaokulu Müdürü Tolga Şenşahin’e teşekkür eden Altın, yıl içerisinde de bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU