Asfalt çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları kapsamında farklı mahallelerde asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Ekipler tarafından Yeşiltepe Maha

GÜNDEM 24.10.2018 14:54:00 0
Asfalt çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi mahallelerin asfalt ihtiyaçları doğrultusunda devam eden çalışmaları kapsamında alt yapısı yenilenen İbni Sina Caddesinde üst yapı çalışmaları da başladı. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesinde sıcak asfaltı dökerek üst yapı çalışmalarının startını verdi. 

 

KISA BİR SÜRE SONRA TAMAMLANACAK

 

Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesi üzerinde daha önce kazı çalışması yapan ekipler ardından dolgu malzeme seriminde bulundu. Bu çalışmanın da tamamlanmasının ardından Ergene Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler sıcak asfaltı caddeye sermeye başladı. Asfaltlama çalışmalarının kısa bir süre sonra tamamlanacağı belirtildi. Ergenenin gelişip güzelleşmesi adına asfalt çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, trafik akışının rahatlatılması ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım hizmetinin sunulması amacıyla başlatılan yol-bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarının iklim koşullarının uygunluğu süresince devam edeceğini belirtti.

 

Haber / Seda AKYOL