3 puanı 6 golle aldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden Çerkezgücüspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor 4.hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Çerkezgücüspor karşılaşmadan da 6

SPOR 23.10.2018 17:15:00 0
3 puanı 6 golle aldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda Çerkezköy derbisinde Çerkezgücüspor Çerkezköy 1923 Gençlikspor’a 6 gol attı. Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya Çerkezgücüspor etkili başladı. Çerkezgücüspor ilerleyen bölümlere doğru Tamer’in ayağından bulduğu golle öne geçerken, bir süre sonra Aykut’un golü ile farkı 2’ye çıkardı. İlk devrenin son dakikalarında Taşkın ile bir gol daha bulan Çerkezgücüspor karşılaşmanın ilk devresini 3-0’lık üstünlük ile tamamladı.

 

6 GOLLE KAZANDI

İkinci devrede Sinan ile bir gol daha bularak farkı dörde çıkartan Çerkezgücüspor kalan dakikalarda oyunu rölantiye aldı. Sinan ile bir gol daha bularak skoru 5-0 yapan Çerkezgücüspor, tecrübeli oyuncusu Hasan Barut ile skoru 6-0 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında konuk ekip Çerkezköy 1923 Gençlikspor şeref sayısını bularak farkı beşe indirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezgücüspor’un 6-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezgücüspor bu galibiyet ile puanını yedi yaparak üçüncü sıradaki yerini korurken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise dördüncü maçından da puan çıkartamadı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU