Kültür ve Sanat Kursları 810 kursiyer ile başladı

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Kursları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 2018-2019 Eğitim ve Öğretim

GÜNDEM 23.10.2018 17:04:00 0
Kültür ve Sanat Kursları 810 kursiyer ile başladı

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Kursları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi, Bağlık Mahalle Evi ve Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda verilmeye başlandı.

 

810 KİŞİ KAYIT YAPTIRDI

Kurslara 810 vatandaşın kayıt yaptırdığını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kurs merkezlerimizin sayısını 5’e çıkardık. Kurslarımızı vatandaşlarımızın ayağına kadar götürüyoruz. Belediyemiz tarafından 2018-2019 döneminde Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Gitar, Çini, Satranç, Türk Sanat Müziği, Pilates-Step-Aerobik ve Rölyef olmak üzere 8 branşta kurs açıldı” dedi.

 

6 MART 2019’DA SONA ERECEK

Kültür ve sanat kurslarının 6 Mart 2019 Çarşamba günü sona ereceğini söyleyen Başkan Akay,   Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenledikleri kültür sanat kurslarında başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Kurs Bitime Belgesi verileceğini söyledi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU