2 aydır aranan cinayet şüphelisi kahvehanede yakalandı

Malkara'da  tartıştıkları arkadaşları 45 yaşındaki Erkan Topçu'yu, otomobille kasten çarparak öldürdükleri iddiasıyla 2 şüphelinin tutuklandığı soruşturma kapsamında aranan, kesinle?

GÜNDEM 21.10.2018 16:44:00 0
2 aydır aranan cinayet şüphelisi kahvehanede yakalandı

Malkara'nın Çınaraltı Mahallesi'nde oturan Nevzat Çetin ve akrabası Necati Koç, iddiaya göre geçen Ağustos ayında tartıştığı Erkan Topçu'yu dövdü. Çetin, aynı gece akrabası olan Mehmet Ali Koç ile otomobille gezerken rastladığı Erkan Topçu'yu iddiaya göre araçla çarparak yaraladı.

 

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

 

Tekirdağ'da hastaneye kaldırılan Topçu, sevk edildiği İstanbul'daki başka bir hastanede 31 Ağustos günü hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nevzat Çetin ile Mehmet Ali Koç'u gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli 'Erkan Topçu'nun ölümüne sebep oldukları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla bağlantısı olan ve kaçan Necati Koç hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

 

TUTUKLANDI

 

Yaklaşık 2 aydır aranan Necati Koç'un Kozyörük mahallesinde bir kahvehanede oturduğu bilgisi üzerine harekete geçen Malkara Jandarma Komutanlığı ekipleri, Necati Koç’u kahvehanede yakalayarak gözaltına aldı.  Yapılan incelemesinde cezaevi firarisi ve hakkında kesinleşmiş 6 yıl 8 ay hapis cezası olduğu belirlendi. Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan Koç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU