Kültür sanat kurslarında yeni dönem başlıyor

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Kursları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 2018-2019 Eğitim ve Öğretim

GÜNDEM 19.10.2018 18:50:00 0
Kültür sanat kurslarında yeni dönem başlıyor

Kültür ve sanat kursları Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi, Bağlık Mahalle Evi ve Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda verilecek. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenleyeceği Kültür ve Sanat Kurslarının 20 Ekim’de başlayacağını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kurslara 437 kişinin kayıt yaptırdığını söyledi.

 

6 MART 2019’DA SONA ERECEK

 

Kurs merkezlerinin sayısını 5’e çıkararak, kursları vatandaşların ayağına kadar götürdüklerini söyleyen Akay “Belediyemiz tarafından 2018-2019 döneminde Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Gitar, Çini, Satranç, Türk Sanat Müziği, Pilates-Step-Aerobik ve Rölyef olmak üzere 8 branşta kurs açtık. Kurslar yıl boyunca Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi, Bağlık Mahalle Evi ve Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda verilecek. Kültür ve Sanat kurslarımız her yıl giderek artan katılımla devam ediyor. Yeni dönemde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 8 branşta açtığımız kültür ve sanat kurslarımız 6 Mart 2019 Çarşamba günü sona erecek” dedi.

 

KURS BİTİRME BELGESİ VERİLECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenlenen kültür sanat kurslarında başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Kurs Bitime Belgesi verileceğini dile getiren Akay “Tüm kurslarımız alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek” dedi.

 

HANGİ KURSLAR, NE ZAMAN, NERELERDE VERİLECEK?

 

Veliköy Mahalle Evi’nde Bağlama, Gitar ve Rölyef kursları; Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Gitar ve Bilgisayar kursları; Bağlık Mahalle Evi’nde Bağlama, Gitar ve Basit İğne Teknikleri kursları; Belediye Hizmet Binası’nda Satranç kursu, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde Bağlama, Gitar, Çini, Türk Sanat Müziği, Ebru ve Pilates-Step-Aerobik kursları verilecek.

Haber / Özge MERİÇ