Baro Başkanından Ceylan ve Albayrak'a ziyaret

Bir süre önce yapılan seçimle Tekirdağ Barosu başkanlığına seçilen Avukat Sedat Tekneci, yeni yönetimi ile birlikte Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak?

GÜNDEM 19.10.2018 18:06:00 0
Baro Başkanından Ceylan ve Albayrak

Yeni seçilen Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ceylan, Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. 

 

ALBAYRAK’A ZİYARET

 

Tekirdağ Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Sedat Tekneci ve yönetim kurulu üyeleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı da ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün'ün de yer aldığı ziyarette, çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Av. Sedat Tekneci ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni görevlerinde başarılar diledi. Sedat Tekneci de gösterdiği misafirperverlik nedeni ile Başkan Albayrak'a teşekkür etti.
 

Haber / Menşure KARDEŞ