En çok atık pil toplayan okullar ödüllendirildi

Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) arasında imzalanan protokol kapsamında 2 Ekim 2017 – 30 Nisan

GÜNDEM 19.10.2018 17:43:00 0
En çok atık pil toplayan okullar ödüllendirildi

Kapaklı Gazi İlkokulu 197 kilogram atık pil toplayarak en çok atık pil toplayan okul olurken, Kapaklı Karanfil Anaokulu ise 105 kilogram atık pil ile en çok atık pil toplayan 3’üncü okul oldu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, birinci olan Kapaklı Gazi İlkokulu’na 1 adet masa tenisi masasını teslim ederken, üçüncü olan Kapaklı Karanfil Anaokulu’na ise 1 adet Satranç Eğitim Panosu ile 7 adet Satranç Takımını teslim etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Duyarlılıklarından dolayı çocuklara teşekkür eden Başkan Mandalı “Bayağı bir uğraşıp atık pilleri toplamışlar. Çevreye duyarlı olduğunuz ve zarar vermediğiniz için çok teşekkür ederim. Öğrencilerimiz hem çevre kirliliğinin önüne geçiyor, hem de çevrenin bilincine varıyorlar. Geri dönüşüme çok önem veriyoruz. Bu projelerimizi daha da çoğaltarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öğretmenlerimize ve müdürlerimize de desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ