Eşi tarafından öldürülen kadın sonsuzluğa uğurlandı

Eşiyle aralarından geçimsizlik nedeniyle 4 çocuğunu da yanına alarak Saray'daki anne ve babasının evine yerleşen ve geçtiğimiz gün eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen 33 yaşındaki Å?

GÜNDEM 12.10.2018 16:39:00 0
Eşi tarafından öldürülen kadın sonsuzluğa uğurlandı

İstanbul'da yaşayan 33 yaşındaki Şeyda Ayyıldız, eşi Hakan Ayyıldız ile yaşadığı tartışmalar ve geçimsizlik üzerine 4 çocuğunu da yanına alarak Saray’daki anne ve babasının evine yerleşti. Çerkezköy’de bir tekstil fabrikasında iş bulan ve burada çalışmaya başlayan Şeyda Ayyıldız, önceki gün işine gitmek üzere evden çıktı. Şeyda Ayyıldız'ın önüne kesen  ayrı yaşadığı eşi Hakan Ayyıldız, eve dönmesi teklifini kabul etmeyince, yanında getirdiği ekmek bıçağıyla Şeyda Ayyıldız’ı  4 kez bıçaklayıp öldürdü.

 

4 ÇOCUĞUNU SİMGELEYEN 4 GÜL BIRAKILDI

Eşini öldüren Hakan Ayyıldız, tutuklanıp cezaevine konulurken, Şeyda Ayyıldız'ın cansız bedeni gönderildiği İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak dün Saray’a getirildi. Şeyda Ayyıldız’ın cenazesi Kemalpaşa Mahallesi Remzi Saker Caddesi üzerindeki baba evine götürülerek helallik alındıktan sonra Ayazpaşa Cami’ne götürüldü. Şeyda Ayyıldız'ın tabutunun üzerine 4 çocuğunu simgeleyen 4 gül bırakıldı. Tabuta sarılıp gözyaşı döken anne Nebiye Gül “Yavrumun tabutu bile gül ve süt kokuyor hala” derken, eşi tarafından öldürülen talihsiz kadının ablası Cemile Taş da kardeşini öldüren Hakan Ayyıldız'ın idam edilmesini istedi. 

 

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Cenazeye CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer,  Saray Belediye Başkan Vekili Dilaver Perçin, Saray Kent  Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, CHP kadın kolları üyeleri katıldı.  Şeyda Ayyıldız, cenaze namazının ardından Ayazpaşa Mezarlığı'nda gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU