'İYİ Parti Türkiye'nin merkez partisi olacak'

İlçe teşkilatı olarak oluşturdukları kurmay ekiple, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere odaklandıklarını kaydeden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, Türkiyeâ€?

GÜNDEM 11.10.2018 15:45:00 0

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldıklarını söyleyen Cemalettin Turlin, toplantıda, yerel seçimler için nasıl bir çalışma yapılacağı ve nasıl bir yol izleneceği konusunda bilgiler edindiklerini belirtti.

 

“SEÇİMLERE ODAKLANDIK”

Toplantıda, ilçe yönetimi olarak yapacakları ve yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili de bilgi verdiklerini söyleyen Turlin, ilçe yönetimi olarak oluşturdukları kurmay kodro ve partililerle birlikte partinin oy oranın daha yukarılara çekmek ve belediye başkanı çıkarmak için seçimlere odaklandıklarını kaydetti.

 

“TÜRKİYE’NİN MERKEZ PARTİSİ OLACAK”

İYİ Parti’nin kısa zamanda Türkiye’nin merkez partisi olacağını kaydeden Turlin, İYİ Parti’nin oluşturduğu kadrolarla yerel seçimlerde yapacağı özverili çalışma ile oyları daha yukarılara çıkaracağını söyledi. İYİ Parti olarak kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Turlin, şeffaf yönetim anlayışı ve halkın sıkıntılarını taleplerinin karşılanmasında çözüm odaklı projeler ile yerel seçimlerde   halkın önüne çıkacaklarını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU