Çorlu'nun geleceği Türkiye'nin geleceğidir

UR-GE Projeleri Tanıtım Toplantısında konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan,"Çorlu'nun geleceği Türkiye'nin geleceğidir"  dedi.

GÜNDEM 10.10.2018 18:52:00 0
Çorlu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından, Çorlu’da sanayide dönüşüm hamlesini gerçekleştirmek ve üyeleri uluslararası alanda söz sahibi yapmak adına Ticaret Bakanlığı destekli Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (Ur-Ge) projelerini hayata geçirmek için “UR-GE Projeleri Tanıtım Toplantısı” yapıldı. Çorlu TSO Batı Eğitim Salonu'ndaBursa Ticaret ve Sanayi Odası Proje Uzmanı Mehtap Kındıra’nın sunumlarıyla düzenlenen toplantıya Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve üyeler katıldı.

 

BELİRLEYİCİ UNSUR YENİLİK

Toplantının açılışında konuşan Erdim Noyan; “Çetin bir rekabetin yaşandığı günümüzde dünya pazarlarındaki yerimizi belirleyen temel unsur; ürünlerimizde, hizmetlerimizde ve iş geliştirme süreçlerimizde katma değer yaratacak değişikliklerin ve yeniliklerin gerçekleştirilmesidir” dedi.

 

ÇORLU, GELİŞİMİN ANAHTARINI ELİNDE BULUNDURUYOR”

Bulunduğu coğrafya ile sahip olduğu girişimcisiyle, katma değerli üretimiyle, ihracat performansıyla ve istihdama olan katkısıyla Çorlu’nun gelişimin anahtarını da elinde bulundurduğunu kaydeden Noyan “Çorlu’nun geleceği Türkiye’nin geleceğidir. Bugün burada projeye dahil olacak odamız üyesi firmalarımıza projenin; şirket içi yapılanma, şirketlerin ihracat stratejilerine uygun hale getirilmesi, ihracat odaklı insan kaynağı niteliği ve niceliğinin artırılması hususlarında önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ticaret bakanlığımız, ihracatta devlet yardımları politikaları kapsamında firmalarımızın uluslararası olma sürecinin tüm aşamalarının proje ile destekleneceği bir mekanizma oluşturmuştur” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU