Çerkezköy Endüstriyel Fuarı kapılarını açıyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Trakya Kalkınma Ajansı desteği ile bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, bugün kapılarını açıyor. Kapalı Pazar Yeriâ

GÜNDEM 9.10.2018 16:06:00 0
Çerkezköy Endüstriyel Fuarı kapılarını açıyor

Yarın açılışı yapılacak fuar 3 gün sürecek. Fuara Trakya Kalkınma Ajansı,Namık Kemal Üniversitesi,İstanbul Teknik Üniversitesi ile Türkçe konuşan ülkelerden de 15 işadamı katılacak.

 

3 GÜN SÜRECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Mehmet Danyeli, Ayhan Arslan, Mustafa Ogün Asıl, Mehmet Çetin, Metin Taşdelen ve Rasim Bilgen ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Kapaklı Mal Müdürü İlhami Taşkın, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz'u ziyaret etti. Kozuva ve beraberindekiler ziyaretlerde 3 gün sürecek Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ile ilgili bilgi verdi.

 

“ÇOK OLUMLU TEPKİLER ALDIK”

Bu tür fuarların günümüz piyasa koşullarında üretici ve tüketici ile alıcı ve satıcıyı birbiriyle buluşturan önemli bir aktivite merkezi olduğunu söyleyen Kozuva, “Daha önce 1.sini düzenlediğimiz Endüstriyel Fuarımız konusunda işadamlarımızdan ve vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Gerçekten de günümüz koşullarında pek çok firmanın karşı karşıya kaldığı sorunlardan biri de üretici ve tüketicinin sınırlı koşullarda iletişim kurabilmesidir. Düzenlemiş olduğumuz bu fuarlarla giderek zorlaşan rekabet koşulları içerisinde bir yandan üretim teknolojilerini geliştirmek ve diğer yandan da mevcut ve yeni müşterilerine ulaşmak isteyen üreticilerimizi, vatandaşlarımızla buluşturuyoruz" dedi.

 

Haber / Seda AKYOL