Mehmetçikler için anlamlı kampanya

Çerkezköy Kent Konseyi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği vatani görevini yapan Mehmetçikler için "Bir bere ve atkı ile senin de katkın olsun" kampanyası başlattı. Çerke

GÜNDEM 9.10.2018 14:03:00 0
Mehmetçikler için anlamlı kampanya

Kampanya kapsamında örülen bere ve atkıların Aralık ayında Sarıkamış’ta vatani görevini yapan Mehmetçiklere götürüleceğini belirten Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, tüm Çerkezköylü kadınların evde örecekleri atkı ve bereler ile kampanyaya katkıda bulunabileceğini söyledi.

 

“HEPİMİZİN BAŞLICA GÖREVİ”

Kış şartlarının çetin geçtiği Sarıkamış’ta vatani görevlerini yapan Mehmetçikler için örülecek atkı, bere ve kulaklıkların, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler tarafından Sarıkamış’ta askerlere teslim edileceğini kaydeden Serfiçe, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler Aralık ayında Sarıkamış'a asker ziyareti gerçekleştirecekler. Çerkezköy Kent Konseyi ve Gaziler Derneğimizin ortak projesi olarak, askerlerimize hediye edilmek üzere, atkı-bere örerek veya yün alarak destek vermek isteyen tüm üyelerimizi ve halkımızı konseyimize bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ