Sarıkurt mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşması kapsamında Rumeli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 15. kez düzenlenen "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyorâ€

GÜNDEM 8.10.2018 18:46:00 0
Sarıkurt mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un belediye faaliyetlerine yönelik bir sunumu ile başlayan mahalle buluşmasına Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Hülya Perin ve Rumeli Mahallesi Muhtarı Hamdi Balı ile birlikte vatandaşlar katıldı.

 

DİĞER MAHALLELERDE DE DÜZENLENECEK

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından vatandaşlardan gelen soruları cevapladı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dinleyen Sarıkurt, problemlerin çözümü için elinden geleni yapacağını ifade etti. "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmasının sonunda Sarıkurt alanda vatandaşlarla sohbet etti. Program dahilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme hediye edildi. "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" mahalle buluşmaları kapsamında Çorlu’nun diğer mahallelerinde de düzenleneceği kaydedildi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU