Hanımeli Sokağı kışın da hizmet verecek

Çerkezköy Kent Konseyi binası yanında kurulan ve el emeği ürünlerin satıldığı Hanımeli Sokağı kışın da hizmet verecek. Hanımeli Sokağı kış döneminde haftanın bir günü Kent Kons

GÜNDEM 7.10.2018 14:40:00 0
Hanımeli Sokağı kışın da hizmet verecek

Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliği ile kursiyerlerin ve ev hanımlarının evlerinde el emeği ile ürettikleri işlerin satışını yapmaları için geçtiğimiz yıllarda açılan Hanımeli Sokağı kış döneminde de hizmet verecek.

 

HAFTANIN BİR GÜNÜ SATIŞ YAPILACAK

Hanımeli Sokağı’nın kış döneminde haftanın bir günü Kent Konseyi binasında satış yapacağını belirten Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, tüm vatandaşları Hanımeli Sokağı’ndan alışveriş yaparak el emeği ürünlere sahip çıkmaya davet etti. Hanımeli Sokağı’nda yiyecek satışı yapacaklar için de stand açılacağını kaydeden Serfiçe, Hanımeli Sokağı’nın kışın da faaliyetlerini sürdürmesi için haftanın bir günü Kent Konseyi Binasında satış yapmasını kararlaştırdıklarını kaydetti.

 

BİRÇOK ÜRÜNÜN SATIŞI YAPILIYOR

Serfiçe, stantlarında, rölyef sanatından tablolara, çeşitli bijuteriden çeyiz eşyalarına, tespihler, bileklikler, el örgüsü çorap, terlik, organik el işi bebekler,dövme sanatından yiyecek ve içeceklere kadar  birçok ürünün satışının yapıldığını ifade etti.

 

Haber / Özge MERİÇ