"Kısa zamanda vatandaşların hizmetine açılacak"

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Veliköy Mahallesi'nde yeni oluşturulan 30 dönümlük mesire alanında devam eden park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarını inceledi. Yeni mesire alanının kısa

GÜNDEM 5.10.2018 16:30:00 0
"Kısa zamanda vatandaşların hizmetine açılacak"

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yeni yaşam alanının Veliköy Mahallesi sakinlerinin hizmetine açılacağını kaydetti.

 

MAHALLE SAKİNLERİ AİLELERİ İLE BİRLİKTE GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLECEK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahallesi'nde Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu üzerinde yeni oluşturulan 30 dönümlük mesire alanında devam eden park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarını inceleyen ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yeni yaşam alanının hizmete açılacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Park alanı içinde piknik masaları, oturma grupları, çocuk oyun alanları, futbol sahası, basketbol sahası ve tenis sahası bulunacak" dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahallesi sakinlerinin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri bir alana olacağını belirterek, "Ekiplerimiz park alanı içinde kilit taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Çevre düzenleme, oyun grupları, piknik masaları ve oturma gruplarının monte edilmesi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Ayrıca burada mini bir futbol sahası, mini basketbol sahası ve tenis sahası yapım çalışmaları da devam ediyor. Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından yeni mesire alanımız vatandaşlarımızın kullanımına açılacak" ifadelerine yer verdi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU