NKÜ'den öğrencilere oryantasyon programı

Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından birinci sınıf öğrencilerine, fakültelerine ve bölümlerine uyum sürecini hızlandırmak, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında b

GÜNDEM 4.10.2018 16:34:00 0
NKÜ

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda konuşma yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nüket Kırcı Çevik, öğrencilerin öğrenim görecekleri bölüm ve programların özellikleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

 

BİLGİLENDİRME YAPILDI

 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nüket Kırcı Çevik'in bilgilendirmesinin ardından NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi araştırma görevlileri ve öğrenci işleri sorumlusu programa katılan öğrencileri bölümler, dersler, sunulan olanaklar, düzenlenen faaliyetler ve kariyer imkanları ile öğrenci otomasyon sistemi ve kayıt yenileme hakkında bilgilendirme yapıldı. Özellikle yabancı dil öğreniminin önemine vurgu yapılan oryantasyon programı sonunda Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nüket Kırcı Çevik öğrencilere iş, meslek ve kariyer planları ile ilgili iyi bir öğrenim hayatı geçirme dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU