'Hep birlikte ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacağız'

Adana Ceyhan Kaymakamı iken, 01.09.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan ve yeni görevine başlayan Mustafa Ünlüsoy'a hayırlı ols

GÜNDEM 4.10.2018 16:05:00 0

Kapaklı’da görev yapan mahalle muhtarları Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’u ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

 

“BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ünlüsoy “Devletin vermiş olduğu hizmetleri birlikte yürüteceğiz. Muhtarlarımız mahallelerdeki elimiz ayağımız olmaya devam edecek” dedi. İlişkilerin sıcak, iletişimin iyi olmasının işlerin sağlıklı yürümesi açısından çok önemli olduğunu kaydeden Kaymakam Ünlüsoy, vatandaşlara hizmet için bu görevlerde bulunan muhtarların her zaman yanında olduklarını, hep birlikte ilçenin kalkınıp gelişmesine katkı sağlayacaklarını belirtti.

 

“KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR”

Önümüzdeki günlerde muhtarlarla daha geniş kapsamlı bir toplantı yapacaklarını ve bundan sonrası için çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Ünlüsoy, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti., Kaymakam Ünlüsoy’a muhtarlar adına hayırlı olsun dileklerini ileten Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz de “Her ay düzenli olarak ilçemizde muhtarlar toplantısı yapılıyor. Devlet erkanımız ile birlikte Kapaklı’nın sorunlarını hep birlikte masaya yatırıp daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Dilsiz, muhtarların devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğünü de dile getirdi.

 

Haber / GÜlveren ALTUNOĞLU