Çerkezköy Endüstriyel Fuarı'na 47 firma katılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Çerkezköy Endüstriyel  Fuarı 10 Ekim'de kapılarını açacak. Kapalı Pazaryeri'nde 10-12 Ekim tarihleri aras?

GÜNDEM 3.10.2018 16:24:00 0
Çerkezköy Endüstriyel Fuarı

Fuarla ilgili bilgi veren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, geçtiğimiz yıl ilkini düzenledikleri fuarın ilgi gördüğünü ve bu nedenle her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilmesini kararlaştırdıklarını ifade etti. Fuara katılacak 47 firmanın oda üyesi ve endüstriyet üretimi ve satışını yapan firmalar olacağını kaydeden Danyeli, Çerkezköy Endüstriyel  Fuarı 2018’e bölgede bulunan küçük ve orta ölçekli firmalar ile büyük firmaları bir araya getirerek bölgesel tedarik zinciri oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

 

ÖZEL KİTAPÇIKLAR HAZIRLANDI

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018’de yer alacak firmaların kendi iş kollarındaki üretimlerinin tanıtıldığı kitapçıkların hazırlandığını belirten Danyeli, “Fuarı ziyaret edecek gerek tedarikçiler gerek vatandaşlarımızın firmalar hakkında gerekli bilgi sahibi olmaları için fuarda yer alacak her firma için özel kitapçıklar hazırlandı” dedi.

 

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Fuarda 47 firmanın yanı sıra Trakya Kalkınma Ajansı,İş-Kur, Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’ninde katılarak stant açacağını söyleyen Mehmet Danyeli, bu yıl fuara 17 ülkeden Türkçe konuşan girişimcilerin de katılacağını dile getirdi. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın çok hareketli ve renkli geçeceğini ifade eden Danyeli, fuar için tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti. Fuarınaçılışının 10 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’da Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan tarafından yapılacağını söyleyen Danyeli, fuarın 10 -11 ve 12 Ekim tarihlerinde 11:00-20:00 saatleri arasında açık kalacağını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU