Yol kazı çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi tarafından Sağlık Mahallesi Yunus Emre Caddesi ve Yeşiltepe Yaşar Doğu Caddesi ile Yıldırım Beyazıt Caddelerinde asfalt öncesi kazı çalışmalarına başlandı.

GÜNDEM 3.10.2018 15:33:00 0
Yol kazı çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ergene genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı sorunlarını çözmek için çalışmalara başladıklarını belirten Ergene Belediyesi yetkilileri Sağlık Mahallesi Yunus Emre Caddesi ve Yeşiltepe Yaşar Doğu Caddesi ile Yıldırım Beyazıt Caddelerinde asfalt öncesi kazı çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

 

SICAK ASFALT DÖKÜLECEK

Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde belirlenen sokak ve caddelerde geçtiğimiz haftalarda yapılan kazı çalışmalarının ardından Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olan ekipler burada asfalt çalışmasında bulunmuştu. Bu çalışmalarının ardından Sağlık Mahallesi Yunus Emre Caddesi ve Yeşiltepe Yaşar Doğu Caddesi ile Yıldırım Beyazıt Caddelerinde kazı çalışmalarını yürüten ekipler ilerleyen günlerde buralara da sıcak asfalt dökeceğini belirtti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ