Şehir Hastanesi inşaatı devam ediyor

2019 yılı sonunda bitmesi planlanan 480 yataklı, 128 poliklinikle hizmet verecek Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde Nisan ayında başlayan inşaat çalışmaları devam ediyor. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneler

GÜNDEM 2.10.2018 13:44:00 0
Şehir Hastanesi inşaatı devam ediyor

Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi  Başkanı Sait Çelebive Bakanlık ekibinin yanı sıra Tekirdağ İl Sağlık MüdürüUzm. Dr. Cengiz Becerir, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Atakan Eren, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı, Tekirdağ Devlet Hastanesi ile Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yetkilileri ve yüklenici firma Akfen İnşaat yetkilileri Tekirdağ Şehir Hastanesi yerleşkesinde yaptıkları incelemelerin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi konferans salonunda, Tekirdağ Şehir Hastanesi yerinde inceleme ve değerlendirme toplantısı yaptı.

 

ÖNERİLER SUNULDU

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Ekibi, İl Sağlık Müdürlüğü Ekibi ve Akfen İnşaat yetkilileri tarafından hem sahada, hem de Tekirdağ Devlet Hastanesi konferans salonunda genel proje ve tıbbî branşlaşma üzerine görüşmeler yapılarak öneriler sunuldu. Toplantıda Kamu/Özel Ortaklığı süreci ve Şehir Hastaneleri konusunda genel bilgiler de verildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ